Bëjnë Shpesh Pyetje

Çfarë Janë Kukullat?

Budallenjët janë një nga më të mëdhenjtë që mund të luajnë lojëra pornoje me një nga komunitetet më të mira të lojrave që mund të shkelmojnë! Çdo ditë, mijëra njerëz vijnë në Incest-Sex-Games për të eksploruar skenaret tona të ndryshme, për të përshtatur personazhet e tyre seksuale dhe përpiqen për të përfunduar të gjitha misionet tona gratis sexy.

Duhet të paguaj që të luaj Me Kukulla?

Budallenjët janë të lirë të luajnë dhe do të jenë gjithmonë. Ekipi ynë është i angazhuar që të sigurojë që titulli ynë është tërësisht me temë rreth një modeli freemium, por me të gjitha blerjet që janë krejtësisht opsionale. Pra, shkurt, nuk do të të duhet të blesh asgjë, por mund të na mbështesësh nëse do.

Pse të duhen detajet e kartave të kreditit?

Ne jemi të detyruar nga trupa të ndryshëm me liçensë në të gjithë botën për të siguruar lojën tonë vetëm për njerëzit që janë mbi moshën 18 vjeç. Për të luftuar individët nën moshë që përpiqen të hyjnë në Idjotë, përdorim një sistem unik autentifikimi me kartë krediti për të verifikuar moshën e të gjithë lojtarëve.

Ka lojtarë të vërtetë brenda Kukllave?

Mund të luash Si Idiot në një format shumëfishues dhe me një lojtar! Pjesa më e madhe e vëmendjes sonë i është kushtuar përvojës së një lojtari të vetëm, por ne po planifikojmë të lëshojmë një grumbull të veçorive dhe mjeteve të reja për të rritur lojën me shumë lojtarë në të ardhmen jo shumë të largët, qëndroni me ne!

Mund të luaj me iOS dhe Mek pajisje?

Po. Si dhe mbështetje për iOS dhe Mac, Incest-Sex-Games gjithashtu ka aftësinë që njerëzit të luajnë me pajisjet Android. Për sa kohë që keni qasje Në Krom, Safari apo Firefox, nuk do të keni probleme me ngarkimin e Trapave duke përdorur çdo pajisje që dëshironi. Është gjë fantastike.

Si thua për mënyrë të zakonshme seksi?

Ne kemi mbështetje të gjerë për të gjitha llojet e ndryshme të modifikimeve, si dhe një mjet dhe udhëzues në mënyrë që edhe zhvilluesit e rinj të mund të luajnë rreth me motorin tonë dhe të provojnë gjëra të ndryshme. PMM e do komunitetin modelues dhe ne kemi edhe një bord forumi për ta.

A më duhet një lidhje Interneti për të luajtur?

Nëse dëshironi të përdorni versionin tonë të shfletimit, do t'ju duhet të keni një lidhje aktive Interneti për të ngarkuar të gjithë file, por pastaj mund të shkoni jashtë linje. Megjithatë, ne kemi gjithashtu një klient të vetëm për Dritaret dhe Mekun për një përvojë të vërtetë jashtë linje në kompjuterin tuaj.

Mund t'i luaj këto lojra me pajisje të shumëfishta?

Siç u përmend më sipër, Idjotët tani lejojnë cilindo që të lidhet me lojën në qoftë se kanë Firefox, Safari apo Krom në çdo pajisje.

A është e sigurt?

Po. Lidhja me Kukullat ofrohet nëpërmjet HTTPS. Ne gjithashtu mbajmë adresën tënde email, emrin e përdoruesit dhe hashin e fjalëkalimit në regjistrim – kjo është e gjitha.

Duhet të instaloj ndonjë gjë për të luajtur Me Kukulla?

Jo. Për sa kohë që të kesh Një Firefox, Safari apo shfletues Kromi, do të jesh në gjendje të luash Me Budallenj pa shkarkuar asgjë në pajisjen tënde.

Pse po e përcjell diku tjetër pasi vura përgjigjet e mia?

Ne punojmë me shumë partnerë për t'ju ofruar përvojën më të mirë të lojrave të mundshme. Kjo ndonjëherë kërkon ngarkimin e pasurive të palëve të treta.

Luaj Falas Tani
Luaj Falas Tani